Cautare

4747 de rezultate pentru "gradinita nr 42 constanta" (5.57 secunde)
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. ... Si presedintele Klaus Iohannis participa luni, la Constanta, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane.
Profitand de lipsa de reactie a noii conduceri a Ministerului Transporturilor, Comunicatiilor si Turismului, datorata inerentei inertii decizionale specifice transferului de putere si instalarii noilor demnitari care vor coordona destinele transporturilor navale din Romania, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si-a continuat si dupa prima zi lucratoare a noului an politica de spoliere a celui mai mare port romanesc de la Marea Neagra.
Munca la negru este un fenomen din ce in ce mai infloritor in orasul Constanta.
Ieri seara a avut loc ceremonia de deschidere a sucursalei din Constanta a Piraeus Bank Romania, in prezenta managerului bancii, Sofronis Strinopoulos, Irene Papadopoulou, directorul general Piraeus Bank Romania si a mai multor oficialitati locale, printre care prefectul Danut Culetu, Danut Juganaru, vicepresedinte CCINA, Gabriel Caciuloiu, presedinte PNL Constanta si Liviu Tramudana, purtatorul de cuvant al Primariei Constanta.
La Sala Mare a Prefecturii Constanta s-a desfasurat ieri un seminar dedicat informarii agentilor economici constanteni cu privire la oportunitatile de finantare nerambursabila a IMM-urilor din fonduri guvernamentale, organizat de Oficiul Teritorial pentru IMM si Cooperatie si de CCINA.
Producatorii agricoli din judetul Constanta ar putea aborda sistemul italian de cooperative.
Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta a primit vineri vizita lui Takako Haraguchi, reprezentanta Bancii Japoneze pentru Cooperare Internationala. Scopul vizitei l-a reprezentat dezbaterea unor probleme legate de oportunitatile de dezvoltare a Portului Constanta.
Cu prilejul prezentei sale in judetul Constanta Excelenta Sa dr. Eldar Hasanov, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Azerbaidjan la Bucuresti a facut ieri o vizita si la redactia cotidianului "Replica" de Constanta, ocazie cu care distinsul diplomat azer a acordat publicatiei noastre, in exclusivitate un interviu:
Printr-o infograma transmisa catre Ministerul Transporturilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta, Ambasada Romaniei la Belgrad a apreciat ca "Ziua Portului Constanta", manifestare organizata in premiera in capitala Serbiei, a reprezentat "un prim pas realizat de partea romana" pe linia prezentarii activitatilor porturilor maritime romanesti si a promovarii in Serbia a posibilitatilor de colaborare in domeniul transporturilor.
In acest sens, Directia Regionala de Metrologie Legala Constanta, prin intermediul Serviciului Inspectie si Supravegherea Pietei, a desfasurat controale tematice in diferite domenii de actualitate, piete agroalimentare, taximetre, statii ITP, in domeniul masuratorilor geodezice si de cadastru si al energiei electrice.
In perioada 4-6 iunie a.c., la Constanta se va desfasura cea de a IV-a editie a Summit-ului Dunarii, eveniment international care va reuni cel putin 300 de reprezentanti ai autoritatilor si ai mediului de afaceri, printre care si numerosi ministri ai transporturilor din cateva state traversate de Dunare, printre care Ludovic Orban si omologii acestuia sau delegatii lor din Serbia, Olanda, Croatia, Ungaria si Austria, a aratat ieri Constantin Matei, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA, organizatoarea manifestarii.
Banca Romana de Dezvoltare apartinand Grupului Societe Generale si-a extins in ultimii patru ani reteaua nationala de sucursale si agentii de la 200 de unitati la 800, cate functioneaza in prezent pe intregul teritoriu al Romaniei, a aratat ieri Bogdan Niculescu, directorul executiv delegat al Grupului BRD Constanta si Tulcea.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Evenimentul este organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta.
Astfel, la sediul redactiei ziarului "Replica" de Constanta a ajuns, zilele trecute, o sesizare care semnala mai multe nereguli cu privire la activitatea manageriala a cunoscutei companii ce isi desfasoara activitatea sub brandul Meli Melo - Paris, societate ce detine numai in orasul Constanta o retea de 4 magazine.
Mai mult de jumatate din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei. In acest context, de curand, conducerea Directiei Agricole si Dezvoltarii Rurale (DADR) Constanta a intocmit si inaintat catre Ministerul Agriculturii, un dosar cu actuala situatie in care se prezinta agricultura Constantei.
google-analytics.com